Kundservice / villkor

Kundservice

Våra priser

Alla priser är inklusive moms.

Frakt & Leverans

Vid beställning betalar du endast 49 kr i frakt, oavsett storlek på din order.

Leveranstider

Alla beställningar skickas samma dag som beställningen görs, eller senast följande arbetsdag. Beställningarna skickas i möjligaste mån som brev. Detta för att leveranstiden minimeras och varorna hamnar direkt i din brevlåda. Leveranstiden (från att vi skickar varorna tills att de kommer fram till dig) kommer variera beroende på var i Sverige du bor, men beräknas till 1-4 dagar.

Öppet köp (Ångerfrist)

Vi är själva småbarnsföräldrar, och vi vet att angerrätten på 14 dagar iblant inte räcker till. Så vi erbjuder en förlängd ångerrätt / öppet köp på 60 dagar. Vid öppet köp (ångerrätt) är det du som kund som betalar returfrakten till oss. Varan ska packas på ett ordentligt sätt så att skador inte uppstår under frakten från dig till oss. Bifoga kvitto och ett meddelande om att du vill utnyttja öppet köp (ångerrätt). Vi betalar tillbaka pengarna till ditt konto så fort vi mottagit och kontrollerat varorna.

Reklamation

Alla varor som skickas från oss är garanterat nya och felfria. Skulle det dock uppstå en situation där en vara har ett fel, kontakta oss via e-post så informerar vi om hur vi ska gå vidare med det. Vid reklamation betalar vi returfrakten. Vid en eventuell tvist mellan kund och Barn i Solen så åtar vi oss att följa Konsumentköplagen och Konsumentombudsmannen.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om ditt paket skickas till ett postombud, och ej hämtas ut av dig, skickas paketet automatiskt tillbaka till oss efter ca. 14 dagar. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 100 kr för vårt arbete med hantering av varorna och den returfrakten som uppkommer. Beloppet dras av på återbetalningen för varorna.

Returadress

Vid öppet köp (ångerrätt) och reklamationer används följande postadress:
Barn i Solen / E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
21837 Bunkeflostrand
Om du vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till kundservice@barnisolen.se eller använd formuläret på den här sidan.

Betalning

Betal via KlarnaVi samarbetar med Klarna, och erbjuder betalning via kort, faktura, delbetalning och eventuella andra betalsätt som Klarna erbjuder. Vid alla köp betalar du enkelt via Klarna. Barn i Solen har aldrig insyn i de betalningsupplysningar som du uppger. All betalningsinformation går via krypterade linjer och görs på säkra servrar hos Klarna.

Integritet & Säkerhet / GDPR

Barn i Solen kommer aldrig lämna dina uppgifter vidare till någon tredjepart. Om du önskar att få tillgång till dina sparade uppgifter hos oss så har du rätt att förses med dessa. Betalningsuppgifter sparas aldrig hos oss. Önskar du att vi tar bort alla sparade uppgifter relaterat till din order, vänligen kontakta oss.
To Top