Badbyxa för babysim - Shark Orange

Super snygg och bekväm badbyxa för babysimning. Badbyxan / badblöjan är utformad så att den alltid håller tätt under babysimningen. Model Shark Orange.

Badbyxan är speciellt utvecklad för babysimning och är en av de mest bekväma, vackraste och säkraste barnen kan ha under babysimningen. Happy Nappy badblöjor används av simskolor i över 30 länder!

195,00 kr
Finns i lager

Badbyxor för babysim - Storlekar

StorlekÅlderMidjaLår
Small 0–3 md. 34–41 cm 17–22 cm
Medium 3–6 md. 37–44 cm 19–24 cm
Large 6–12 md. 40–47 cm 20–26 cm
X-Large 1–2 år 42–50 cm 22–31 cm
XX-Large 2–3 år 44–52 cm 26–33 cm

Mät barnets midja och lår innan du beställer. Om du är osäker, rekommenderar vi att du går upp en storlek.
Målen baseras på information från tillverkaren.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Ny modell 2017!

Den nya modell har flera förbättringar jämfört med tidigare modeller av badbyxan. Bland annat har den en högre midja, som gör att den nu är ännu säkrare om olyckan skulle vara framme när ni badar. Badbyxan har även fått en bättre passform än den förra modellen. Tyget i denna badbyxa har UPF50+ solskydd, och passar därför jättebra att använda på stranden :)

Designad för babysim

Badbyxan är designad för att använda vid babysim. Detta är en mycket bekväm och säker badbyxa som är speciellt utvecklad för babysim, av brittiska Splash About. Happy Nappy Shark Orange badbyxan är tillverkad av neopren, av hög kvalité, medan den har en tätsittande textilkant av nylon / lycra runt lår och midja. Textilen bidrar till att badbyxan håller tätt under babysimningen. Vatten och urin går igenom tyget, vilket är väldigt viktigt för att barnet ska kunna röra sig normalt i vattnet utan att bli för tungt.

Enkel rengöring

Badbyxan är enkel att rengöra. Den sköljs av (tvättas för hand) och är sedan redo för nytt bruk. Detta är inte en engångs-badbyxa, en så kallad “BEBS”, eller simblöja, som man ofta kan köpa på simskolor, runt omkring. Happy Nappy badbyxan från är en kraftig och stilig badbyxa, speciellt tillverkad för babysim.
Enklare rengöring
Även om badbyxan fungerar bra ensam kan den med fördel kombineras med en innerblöja. Innerblöjan kan tvättas i tvättmaskin, och gör rengöringen lite enklare om olyckan skuller vara framme när ni badar.
Mer om innerblöjan >
Komplett lösning
För en ännu enklare lösning erbjuder vi också mjuka inlägg i 25-pack. Dessa används invändigt i innerblöjan. Det geniala med inläggen är att de enkelt tas bort efter babysimmet, och kan spolas ner i tolatten (de är biologiskt nedbrytbara).
Mer om inläggen >
Happy Nappy™ badbyxan är framtagen av Splash About, och är den föredragna badbyxan av 90% av simskolorna i Storbritannien. Den har vunnit flera priser och används i över 30 länder runt om i världen. I tillägg är den utrustad med UPF50+ solskyddsfaktor, något som gör badbyxan perfekt att använda på stranden eller annars i solen också! Det gillar vi!

Om Badbyxa för babysim – Shark Orange

Badbyxa gjord speciellt för babysim Håller tätt Släpper igenom vatten och urin Ledande badbyxa inom babysimning Kan kombineras med innerblöja och eventuellt inlägg Handtvättas. Återvändbar. UPF50+ solskydd. Mörk blå med orange färg runt midja och lår. Motiv med små söta hajar Originellt namn: Happy Nappy™ - Shark Orange

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.