Baby Banz / Kidz Banz solglasögon - Rosa med mönster (Camo pink) Föregående Solglasögon för barn och baby. Rosa färg med kamouflagemönster.

Baby Banz / Kidz Banz solglasögon - Blå med mönster (Camo blue)

195,00 kr
I lager
SKU
9330696003575-0
Klassiska Baby Banz / Kidz Banz solglasögon för barn och baby. Blå färg med kamouflagemönster.

Maximalt skydd

Kategori 3 solglasögonSolglasögon med UVB skyddSolglasögon med UVA skyddBaby Banz / Kidz Banz-solglasögon ger maximalt (100%) skydd mot solens UVA och UVB-strålar och har i tillägg kategori 3 glas som ger extra skydd mot solens reflektioner från vatten och snö.
Baby Banz solglasögon har ett extra skydd över näsan och runt ögonen för att ge maximal komfort. Solglasögonen blev ursprungligen utvecklade i Australien i ett utav världens tuffaste UV-klimat. De har genom tester klarat de allra hårdaste standarderna för solglasögon.

Bekväma och tåliga

Solglasögonen från Banz är av väldigt hög kvalitet. I tillägg fokuserar Banz mycket på komfort så att barnen inte tar av sig solglasögonen så fort hon eller han tagit på dem. Du kan vara 100% säker på att du skyddar barnets ögon på bästa möjliga sätt när hon eller han har på sig ett par från Banz. Dessutom är solglasögonen väldigt tåliga, och den behagliga stroppen ser till att solglasögonen sitter på ordentligt under aktiv lek.
Baby Banz / Kidz Banz-solglasögon är ett säkert val som ger maximalt skydd mot solen.

Klinisk testade

Baby Banz är utvecklade i Australien i samarbete med optiker, och är kliniskt testade under standard AS1067-1990. I Australien har solglasögon från Banz en marknadsandel på över 40%.

CE märkta

CE godkändAlle Banz solglasögon är CE-märkta. Att en produkt är försedd med CE-märkning visar att tillverkaren har följt de grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav som återfinns i de EG-direktiv som reglerar detta.
Baby Banz solglasögon

Om Baby Banz / Kidz Banz-solglasögon - Blå med mönster (Camo blue)

  • 100% UV-skydd (UVA och UVB)
  • Kategori 3-solglasögon
  • Extra silikonskydd över näsan för komfort
  • Uppfyller höga standardkrav på solglasögon
  • Utbytbara glas
  • Elastiskt och justerbart band i Velcro® som ger flexibilitet och komfort
  • Bågar gjorda av väldigt hållbar polykarbonat
  • Sportig och smal design
  • CE godkänd

To Top