-60 kr

Zunblock UV Tröja + Shorts - Butterfly Turkos

Zunblock Butterfly UV-set med tröja och shorts i somrig, turkos färg och sommarfågelmotiv. Både tröja och shorts är tillverkade i behagligt material med UPF50+ solskydd.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

UV-tröja och UV-shorts producerade av svenska Zunblock. Suveränt set i härlig turkos färg. UV kläderna ger väldigt bra skydd mot solen, och är behagliga att ha på. Butterfly Turkos är färgglada och solida UV-kläder i frisk, gul färg, perfekt för badglada och aktiva barn på stranden eller vid bassängen. Kläderna har inbyggt UV-skydd (solfaktor) 50+, som ger maximalt solskydd och skyddar kroppen på ett väldigt bra sätt mot solen. Både UV-tröjan och UV-shortsen är tillverkade i lycra och nylon av högsta kvalitet, och tål tuff behandling genom lek och aktivitet. Materialet är mjukt och elastiskt, och är väldigt bekvämt för barnet.

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.