Zunblock UV dräkt - Snake Navy / Royal

Zunblock UV-dräkt i blått navy / royal ormmönster. En surfinspirerad UV-dräkt med blixtlås bak.
Storleksguide - Banz solhattar
    Small (6-24 md) Medium (2-4 år) Large (4-6 år)
Ca. ålder 6-24 md 2-4 år 4-6 år
Huvudomfång (max) 51 cm 54 cm 56 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

UV-dräkt producerad av svenska Zunblock, som har vunnit flera «Bäst i test»-priser för sina UV-kläder. UV-dräkten hindrar solens UVA- och UVB-strålar från att komma igenom till huden, och ger därmed maximalt solskydd (UPF50+) i förhållande till solskyddskräm och vanligt tyg. Vid användning av en UV-dräkt tas behovet för solskyddskräm bort där dräkten täcker.
Dräkterna från Zunblock är garanterat något av det bästa du kan ha på ditt barn när det befinner sig i stark sol. Zunblock har bland annat vunnit «Bäst i test»-pris hos Förälder & Barn / Testfakta, efter test av kriterier som UV-skydd, elasticitet och färghållbarhet / åldring.
Snake-dräkten i navy / royal är en färgstark och frisk UV-dräkt i härlig blå färg, perfekt för badglada och aktiva barn på stranden eller vid bassängen. Dräkten har inbyggt UV-skydd (solskyddsfaktor) 50+, som stoppar 98% av solens UVA- och UVB-strålar och skyddar kroppen på ett väldigt bra sätt mot solen. UV-dräkten är tillverkad i lycra och nylon av högsta kvalitet, och tål tuff behandling genom lek och aktivitet. Materialet är mjukt och elastiskt, och är mycket bekvämt för barnet.
UV-dräkten har en smal passform som gör att den sitter bekvämt även när dräkten blir blöt. Den torkar fort och är väldigt töjbar i materialet.
Väljer du en Snake UV-dräkt från Zunblock kan du vara säker på att ditt barn får ett säkert solskydd som passar både i den svenska sommarsolen och i den starkare solen längre söderut. Det är inte nödvändigt att använda solskyddskräm på kroppen där dräkten täcker.
Om Zunblock UV dräkt - Snake Navy / Royal
UPF50+ solskyddsfaktor
Blockerar 98% av solens UVA- och UVB-strålar
Torkar fort
Elastisk och bekväm
Blixtlås bak
Mycket hållbar
Producerad i 80% polyamid och20% elastan
Kan tvättas på 40 grader

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.