Rosa solhatt med extra nackskugga - Banz Pink Flap Hat

Solhatt för barn och bebisar med extra skugga på framsidan och i nacken. Solhatten kommer i en härlig ljus rosa färg, och har UPF 50+ solskydd samt extra bra skugga för både ansiktet och nacken.
179,00 kr
Finns i lager

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Solhatten extra stora kanten på framsidan och i nacken gör att solhatten från Banz är perfekt för lek på stranden där solen steker högt på himmelen och barnen gärna sitter med nacken mot solen och leker i sanden. Solhatten kommer från Banz, i en ljus rosa färg. Den är ett bra supplement till UV-dräkterna från Banz. Solhatten har den högsta graden av UV-skydd(UPF50+), och är mycket bekväm och praktisk för bebisar och små barn som älskar att vara på stranden och i vattnet. Torkar fort. Enkel, stilig och trygg! Banz UV-kläder är utvecklade i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för sol och vatten.

Om Rosa solhatt med skugga för nacken – Banz Pink Flap Hat

Skyddarbåde huvud, ansikte och nacke UPF50+ skydd Mycket hållbar, behåller färgerna Kliniskt testad Elastisk och bekväm Torkar snabbt Härlig rosa färg Tillgänglig från 6 mån - 4 års storlek

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.