-50 kr

Hel UV-dräkt Blå - Banz Fin Frenzy Swimsuit

Frisk blå UV-dräkt från Banz med UPF 50+ solskyddsfaktor/solskydd. Denna fina UV-dräkt är en del av ”Fin Frenzy”-serien från Banz, med tufft hajmönster i olika blåa nyanser. Komplettera gärna UV-dräkten med matchande solhatt, badblöja och badsko!

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Soldräkten ger barnet maximalt solskydd, och solskyddskräm är inte nödvändig på de ställen som dräkten täcker. UV-dräkten sitter behagligt på barnet, torkar fort, är lätt och elastisk. Sömmarna är mjuka och UV-dräkten har extra skydd över blixtlåsen för att de inte ska vara obehagliga. UV-dräkten har också en upphöjd krage som ger extra solskydd för halsen och nacken. UV-dräkten har blixtlås fram men också ett smart blixtlås under, för enkel tillgång vid blöjbyte eller toalettbesök! ”Fin Frency” UV-dräkten från Banz är en mycket komfortabel UV-dräkt som garanterat blir en favorit på stranden eller vid bassängen! UV-kläder från Banz är utvecklade i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för sol och vatten.

Om Hel UV-dräkt Blå - Banz Fin Frenzy Swimsuit

Heldräkt med UPF50+ solskyddsfaktor Torkar fort Mycket hållbar, och behåller färgerna bra Kliniskt testad Elastiskt och komfortabel Härlig ljusblå och mörkblå färg Tillgänglig från 3 månader till 6 års storlekar

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.