Blå UV badsko - Banz Beach Kickers

Badsko från Banz i fin, blå färg som skyddar små och värdefulla fötter mot varm sand, hala bassängkanter, skal, stenar och andra vassa saker på stranden eller andra platser.
159,00 kr
Finns i lager

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Badskorna ger bebisar och småbarn ett solitt skydd mot ojämna underlag, och har i tillägg UV-skydd av hög grad, UPF50+. Badskor från Banz med överdel producerad i mjuk och behaglig neopren som släpper igenom luft och vatten. Badskorna ger bebisar och småbarn ett solitt skydd mot ojämna underlag, och har i tillägg UV-skydd av högsta grad, UPF50+. Badskorna är lätta och flexibla, med en solid sula.

Om Blå UV badsko - Banz Beach Kickers

UPF50+ solskyddsfaktor (kliniskt testad i förhållande till Australiens standarder) Lätta och flexibla

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.