Turkos, rosa och vit UPF50+ solhatt med stor kant - Banz Flowers

Solhatt barn och bebis med UPF50+ solskydd

Solhatt för barn och bebis i fin turkos färg. Solhatten har UPF50+ solskydd och extra bred kant som ger skugga för ansiktet, öronen och nacken.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Banz Flowers är en fin solhatt för barn och bebisar, i härlig turkos färg och med små blommor och ankare i rosa, vita och röda färger. Detta är en solhatt för små flickor som vill vara extra fina på stranden, vid bassängen, i trädgården eller på dagis. Som de andra solhattarna från Banz, kan även denna hatten vändas ut och in. På insidan är solhatten enfärgad, i turkos. Solhatten har kardborreband och kan enkelt justeras i storlek i takt med att barnet växer. Solhatten har högsta grad av UV-skydd (UPF+50), och är mycket bekväm och praktisk för barn som älskar att vara på stranden och i vattnet. Torkar snabbt. Enkel, stilig och trygg! Solhatten har høyeste grad av UV-beskyttelse (UPF50+), og er meget behagelig og praktisk for barn som elsker å være på stranden og i vannet. Tørker fort. Enkelt, stilig og trygt! UV-kläderna från Banz är utvecklade i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för som och vatten.

UV solhatt för barn och bebisar:

Skyddar både huvud, ansikte och nacke UPF50+ skydd Kan vändas ut och in och användas i enfärgad turkos Kardborreband på baksidan av kanten, för enkel storleksjustering Justeringen på baksidan ger en liten spricka där håret kan komma igenom. Smart för flickor med hästsvans! Mycket hållbar och behåller färgerna. Elastisk och bekväm Torkar snabbt Frisk solhatt i turkos, rosa och vit färg Tillgänglig från 6 mån - 4 års storlek Kliniskt testad

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.