Solhatt med UV-skydd - Röda Blommor (Banz Red Flowers)

Solhatt från Banz. Röd och blommigt mönster. Solhatten har UV-skydd UPF50+, och skyddar maximalt mot solens UVA- och UVB-strålar. Solhatten kan också vändas för att användas med insidan utåt (på insidan är solhatten enfärgad röd).
179,00 kr
Finns i lager
Storleksguide - Banz solhattar
    0-2 år 2-5 år
Ca. ålder 0-2 år 2-5 år
Huvudomfång 45-50 cm 49-56 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Solhattarna från Banz är av allra högsta kvalitet. Solhattarna som har UV-skydd av hög grad, UPF50+, är väldigt bekväma, torkar fort och klarar av barnlek både på stranden och i vattnet. Solhatten har kardborreband och kan enkelt justeras i storlek allt eftersom barnet växer. En blandning av polyester och bomull gör att solhatten har bra ventilation och torkar fort om den blir blöt. De extra stora kanterna ger extra bra skydd för barnets ansikte och nacke. Vi vågar påstå att ditt barn aldrig kan få en så bra solhatt som denna! Alla badkläder från Banz är kliniskt testade i förhållande till solskyddet UPF50+, som är det högsta möjliga för kläder. UV-kläder med faktor UPF50+ blockerar 98 % av solens UV-strålning. Användande av solskyddskräm är inte nödvändigt på de områden som skyddas av UV-kläder. UV-kläder från Banz är utvecklade i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för sol och vatten.

Om Solhatt med UV-skydd - Röda Blommor (Banz Red Flowers)

UPF50+ solskydd Blockerar 98 % av solens strålar Kan vändas ut och in för att användas som enfärgat röd Kardborreband på baksidan av kanten för enkel justering Justeringen på baksidan bilder en liten spricka, där hår kan komma igenom. Smart för tjejer med hästsvans! Torkar fort Extra stor kant som täcker ansikte och nacke Utan kemiska ämnen Kliniskt testad Gjord av polyester och bomull som torkar för och ventilerar bra

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.