Nyhet

Solhatt med UPF50+ solskydd - Ljusblå med strandmotiv (Banz Seaside)

UPF50+ solhatt för barn och baby - Ljusblå med motiva av saker som är typiska på stranden.
Solhatten är justerbar och har bred kant som ger god skugga för ansikte, öron och nacke.
249,00 kr
Finns i lager

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Vacker solhatt for vackra barn!

Solhatt med UPF50+ solfaktorSolhatt för barn i åldern 2 månader - 6 år. Solhatten är en fin solhatt i ljusblå färg med saker som är typiska för stranden (parasoller, snäckor, glass och strandleksaker). Detta är en solhatt som passar super bra för små barn som vill vara lite extra söta på stranden, vid poolen, i trädgården, på stan eller i barnvagnen.
Solhatten har ett extra tyg på insidan, för bättre passform och komfort. Solhatten regleras i storlek med en justerbar tråd.

Högt skydd

Solhatten har högsta grad av UV-skydd (UPF50+), och är mycket behaglig och praktisk för barn som älskar att vara på stranden och i vattnet. Producerat i 100% bomull och torkar snabbt. Enkelt, stiligt och tryggt!
Solhatten har högsta grad av UV-skydd (UPF50+), och är mycket behaglig och praktisk för barn som älskar att vara på stranden och i vattnet. Torkar snabbt. Enkelt, stiligt och tryggt!
Solhatten är från Banz och är designat i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för sol och värme.

Om Solhatt med UPF50+ solskydd - Ljusblå med strandmotiv (Banz Seaside)

  • Skyddar både huvud, ansikte och nacke
  • UPF50+ skydd
  • Producerat i 100% bomull
  • Justerbar
  • Torkar fort
  • Finns från 6 månader - 6 års storlek
  • Tvättas i maskin (30 grader)

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.