Rosa och gul UV solhatt med bred kant - Banz Sun Blossom Reversible Hat

UV-solhatt i vacker rosa och gul färg. Solhatten tillhör ”Sun Blossom”-serien från Banz. Solhatten har UPF 50+ solskyddsfaktor och en extra bred kant som ger mycket skugga för ansikte, öron och nacke.
Storleksguide - Banz solhattar
    0-2 år 2-5 år
Ca. ålder 0-2 år 2-5 år
Huvudomfång 45-50 cm 49-56 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Banz Sun Blossom UV solhatt är en solhatt för glada flickor, perfekt vid lek på stranden, vid poolen, i trädgården eller på dagis. Solhatten kan vändas och användas med insidan ut (på insidan är solhatten enfärgad rosa). Solhatten har kardborreband och kan enkelt justeras eftersom barnet växer. Solhatten tillhör "Sun Blossom" serien från Banz, i vacker rosa och gul färg. Komplettera gärna solhatten med matchande UV-dräkt, UV-tröja och badbyxor, badblöja och badskor! Solhatten har solskyddsfaktor UPF50+, och ger maximalt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar! UV-kläder från Banz är utvecklade i Australien, i ett av världens tuffaste klimat för sol och vatten.

Om Rosa og gul UV solhatt med stor brem – Banz Sun Blossom Reversible Hat

Skyddar både huvud, ansikte och nacke UPF50+ skydd Kan vändas ut och in och användas som enfärgad rosa Kardborreband på baksidan av brättet för enkel justering Mycket hållbar, och bevarar färgerna bra Elastisk och komfortabel Torkar fort Härlig rosa och gul färg Tillgänglig från 6 månader – 4 års storlek Kliniskt testad

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.