Junior Banz Solglasögon - Rosa ränder (JBanz Pink Multistripe) Föregående Junior Banz Solglasögon - Rosa ränder (JBanz Pink Multistripe)

Retro solglasögon - Blå (Retro Banz Aqua)

195,00 kr
I lager
SKU
9330696000628-0
Solglasögon i retrostil för barn, med vacker blå färg.
Retrosolglasögonen (Retro Banz Aqua) är solglasögon av allra högsta kvalitet som ger maximalt skydd mot solens UVA och UVB-strålar.

Solglasögon för barn och baby

När ditt barn använder ett par Retro Banz solglasögon kan du vara 100% säker på att du skyddar barnets ögon på bästa sätt.

Maximalt skydd

Kategori 3-glasUVB skyddsolglasögon med uva skyddSolglasögonen erbjuder 100% UVA- och UVB-skydd (UV-filter 400), och glaset är ett kategori 3-glas.
Både glasen och bågarna är utav hög kvalitet och själva bågarna är utvecklade i bryttålig polykarbonat. Dessutom är solglasögonen väldigt komfortabla och hållbara, och levereras med en behaglig och effektiv stropp som ser till att solglasögonen sitter där dom ska, även under aktiv lek.

CE märkta

CE godkändRetro Banz-solglasögonen är självklart CE-märkta. Att en produkt är försedd med CE-märkning visar att tillverkaren har följt de grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav som återfinns i de EG-direktiv som reglerar detta.

Förvaring

Med varje par medföljer en praktisk tygpåse för förvaring, den fungerar också som en duk för att rengöra glasen med.

Klinisk testade

Banz är utvecklade i Australien i samarbete med optiker, och är kliniskt testade under standard AS1067-1990. I Australien har solglasögon från Banz en marknadsandel på över 40%.

Retro solglasögon - Blå (Retro Banz Aqua)

  • Retroinspirerade solglasögon med stora glas
  • 100% UVA och UVB-skydd
  • Kategori 3-glas
  • Skyddande tygpåse/duk medföjer
  • Väldigt hållbar polykarbonatkvalitet
  • Elastisk och justerbar stropp i Velcro® som matchar solglasögonen
  • CE-märkt

To Top