UV-dräkt / baddräkt i blå (Banz Blue Graffiti Swimsuit) Föregående UV-dräkt / baddräkt i blå färg (Banz Blue Graffiti Swimsuit)

Retro solglasögon - Army mönster (Retro Banz Army)

Out of stock
SKU
9330696010931-0
Solglasögon i retrostil för barn, med tuff army design. Retrosolglasögonen (Retro Banz Army) är solglasögon av allra högsta kvalitet som ger maximalt skydd mot solens UVA och UVB-strålar.
När ditt barn använder ett par Retro Banz solglasögon kan du vara 100% säker på att du skyddar ditt barns ögon på bästa sätt.

Maximalt skydd

Kategori 3-glasUVB skyddsolglasögon med uva skyddSolglasögonen erbjuder 100% UVA- och UVB-skydd (UV-filter 400), och glaset är ett kategori 3-glas. Både glasen och bågarna är utav hög kvalitet och själva bågarna är utvecklade i bryttålig polykarbonat. Dessutom är solglasögonen väldigt komfortabla och hållbara, och levereras med en behaglig och effektiv stropp som ser till att solglasögonen sitter där dom ska, även under aktiv lek.

CE märkta

CE märktaRetro Banz-solglasögonen är självklart CE-märkta. Att en produkt är försedd med CE-märkning visar att tillverkaren har följt de grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav som återfinns i de EG-direktiv som reglerar detta.

Förvaring

Med varje par medföljer en praktisk tygpåse för förvaring, den fungerar också som en duk för att rengöra glasen med.

Klinisk testade

Banz är utvecklade i Australien i samarbete med optiker, och är kliniskt testade under standard AS1067-1990. I Australien har solglasögon från Banz en marknadsandel på över 40%.

Retro solglasögon - Army mönster (Retro Banz Army)

Retroinspirerade solglasögon med stora glas 100% UVA och UVB-skydd Kategori 3-glas Skyddande tygpåse/duk medföjer Väldigt hållbar polykarbonatkvalitet Elastisk och justerbar stropp i Velcro® som matchar solglasögonen CE-märkt

NYHET
To Top