Playshoes UV-dräkt - Mouse Pink

UV-dräkt med UPF50+ solfaktorMjuk, bekväm UV-dräkt med UPF50+ solskydd. Fin UV-dräkt i härliga rosa färgtoner. UV-dräkten ger det absolut bästa skyddet mot solen och är ett underbart plagg för barn som tycker om att leka i solen på stranden eller vid poolen.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Mjuk och bekväm UV-dräkt i klara och starka rosa färgtoner. UV-dräkten ger det bästa skyddet mot solen, med UPF50 + solskydd. Solskyddet finns i materialet, och skyddet är således alltid på plats så länge som uv-dräkten används. Solskyddskräm är därför onödigt på de ställen av kroppen som uv-dräkten täcker. UV dräkten tillverkas av tyska Playshoes, uppfyller de stränga kraven för UV-skydd och är certifierade enligt EN 13.758-1 standarden, som ser till att tyget är av hög standard med avseende på UV-skydd. UV dräkten är också ÖkoTex Standard 100 Klass 1 certifierad. Denn ÖkoTex klassificering ställer höga krav på tyget för att innehålla mycket låga gränsvärden av restkemikalier. Öko-Tex Standard 100 Klass 1 ställer de högsta kraven, och har väldigt låga gränsvärden för kemikalier. En UV-dräkt är inte bara ett effektivt solskydd, men är också ett mycket bekvämt plagg att bära för barn som leker, till exempel på stranden. Barn är ofta ivriga med att gå in och ur vattnet, och då är det bra med ett elastiskt plagg som är mjukt, bekvämt och som torkar snabbt. En smart funktion med UV-dräkten från Playshoes är den lilla upphöjda kragen som ger extra solskydd för halsen och nacken. Vi rekommenderar starkt att dräkten kompletteras med en hatt med stor hals skugga. Det är viktigt att se till att barnets hals inte blir solbränd, små barn sitter ofta framåtlutade och leker i sanden. Halsen är därför mycket utsatt för den starka solen. Kika på en matchande solhatt i samma stil.

Om Playshoes UV-drakt - Mouse Pink

Hel UV-dräkt med UPF50+ solskydd Torkar snabbt Mycket tålig och bevarar färgerna väl EN 13758-1 certifierad ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 certifierad Elastisk och bekväm Härlig kombination av olika rosa färgtoner Finns från str.74/80 til 110/116.

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.