Playshoes UV dräkt - Dots

Storleksguide - Junior Banz (JBanz) Wrap solglasögon
    4-10 år
Längd skalm 10,6 cm
Bredd båge 12,5 cm
Bredd näsbrygga 1,3 cm
Höjd båge 3,8 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Dots UV-dräkt från Playshoes är en hel soldräkt med korta ärmar och korta ben. Den är väldigt bekväm att ha på, den torkar fort och ger maximalt solskydd. Dräkten är perfekt för små barn på stranden och annars i solen. Färgen är röd med vita prickar. UV-dräkten har blixtlås fram för att göra det enkelt att ta av och på den, även när den är blöt. Sömmarna på insidan är mjuka och dräkten har ett extra skydd över blixtlåsen. UV-dräkten har också en förhöjd krage som ger extra solskydd för halsen och nacken. UV Standard 801 logoPlayshoes Dots UV-dräkten är certifierad enligt den europeiska 801-standarden. Detta innebär att UV-dräkten ger säkert skydd mot solen även när den är blöt, utsträckt och över tid. I tillägg är UV-dräkten certifierad enligt Øko-Tex® Standard 100. Det är inte nödvändigt med solskyddskräm på de platser som dräkten täcker, men var alltid noggrann med att tillämpa solskyddskräm på kroppen där den inte är skyddad av UV-kläder av hög kvalitet. Dräkten kan tvättas i 30 grader. UV-dräkten är utvecklad av Playshoes i Tyskland. Playshoes producerar barnkläder och skor av hög kvalitet, med bra komfort och frisk design. Denna UV-dräkt matchar också andra produkter i Dots-serien från Playshoes (solhatt, badskor och badblöja).

Om Playshoes UV-dräkt - Dots

UV-skyddsfaktor 80 UV-standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Håller bra år efter år Kan tvättas på 30 grader Tysk kvalitet Färg: Röd med vita prickar Storlekar: 62-68, 74-80, 86-92 och 98-104

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.