Playshoes UPF50+ solhatt - Roses

Solhatt med UPF50+ solskydd - Playshoes RosesEn fin solhatt som lilltjejen inte vill ta av sig! Solhatten är perfekt för småfröknar som trivs på stranden, vid poolen och på små, somriga promenader i stan eller på andra ställen. Solhatten skyddar barnet maximalt mot uv-strålar från solen, och har en stor kant som skyddar ansiktet, öronen och nacken. Solhatten är certifierad enligt EN 13758-1 standarden för UV-skydd i materialet, samt Öko-Tex Standard Klasse 1 certifierad, som garanterar minimalt låga gränsvärden för kemikalier. Denna solhatt kan därför aldrig jämföras med "billiga" solhattar som man köper i stora varuhus eller på stranden.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

"Roses" kommer garanterat bli en av de finaste solhattarna i sommar! En solhatt i härlig grön färg, pyntad med söta, rosa rosor och en matchande kant. Det allra viktigaste med solhatten är att den ger barnet högsta möjliga solskydd, UPF50+. Solhatten är dessutom mjuk och bekväm att bära. Solhatten kan användas på stranden, vid poolen och på soliga promenader i stan eller på andra ställen när man ska vara extra fin! Solhatten tillverkas av tyska Playshoes, uppfyller de stränga kraven för UV-skydd och är certifierade enligt EN 13.758-1. Certifieringen ser till att tyget är av hög standard med avseende på UV-skydd. Solhatten är också ÖkoTex Standard 100 Klass 1 certifierad. Denna ÖkoTex klassificering ställer höga krav på tyget för att innehålla mycket låga gränsvärden av restkemikalier. Öko-Tex Standard 100 Klass 1 ställer de högsta kraven, och har väldigt låga gränsvärden för kemikalier. Du kan därför känna dig säker på att barnet har det allra bästa solskyddet när hon använder denna solhatt.

Om Playshoes UPF50+ solhatt - Roses

Solhatt med UPF50+ solskydd Torkar snabbt Mycket tålig och bevarar färgerna väl EN 13758-1 certifierad ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 certifierad Elastisk och bekväm Stor skugga som ger bra skydd

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.