Om Barn i Solen

Barn i Solen
Barn i Solen erbjuder sol-skyddande UV-kläder och utrustning till barn som tycker om att vara i solen. UV-kläderna och utrustningen du köper hos oss är av hög kvalitet och gör det tryggare för barnen att vara i solen genom att skydda dom från solens UV-strålar utan att begränsa barnens lekande på stranden, i vattnet eller i trädgården.
Vi är väldigt noggranna när vi väljer våra leverantörer. Det är vi för att vi vill erbjuda kläder och utrustning som vi vet har bra kvalitet, och som vi kan gå i god för. Solglasögonen kommer från Banz som är en utav Australiens främsta leverantörer utav solglasögon och annan utrustning för barn. UV-kläderna kommer från svenska Zunblock och australiska Banz. Båda leverantörerna producerar kläder av hög kvalitet, och Zunblock blev utvald till ”Bäst i test” i ett omfattande test av UV-kläder genomfört av Testfakta år 2009.
Solskyddskrämen vi erbjuder kommer från Green People och är en av ytterst få solskyddskrämer för barn som är 100 % fri från parfymer och miljöbelastande ämnen. ”No Scent”-solskyddskrämen är också utvald till testvinnare i Norge utav Grønn Hverdag på uppdrag av Foreldre & Barn.
Barn i Solen erbjuder UV-skyddande barnkläder och utrustning året runt, så att det är lätt att få tag på bra utrustning till semesterturerna resten av året. Vi har också låg fraktkostnad och snabb leverans, året runt.
Kontakta oss om du har något på hjärtat. Vi tar gärna emot tips och synpunkter. Vi blir glada för både ris och ros, det hjälper oss att bli ännu bättre.
Barn i Solen önskar både stora och små en fin dag i solen!
To Top