Banz UV-dräkt - Anchor Turkos och Rosa

UV-dräkt med UPF50+ solskyddLäcker UV-dräkt med UPF50+ solskyddsfaktor. UV-dräkten säkrar barnet från att bli solbränt, och är samtidigt en bekväm baddräkt i rosa och turkos färg.
349,00 kr
Finns i lager
Storleksguide - Retro Banz solglasögon
    0-2 år 2-5 år
Bredd (på insidan) 10,8 cm 11,4 cm
Bredd på glas 5,0 cm 5,7 cm
Höjd på glas 4,6 cm 5,1 cm
Passar för huvudomfång 43-52 cm 48-55 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Perfekt för små tjejer på stranden! En UV-dräkt ger ditt barn maximalt solskydd med UPF50+ solskyddsfaktor inbyggt i materialet. Solskyddet är därmed alltid på plats så länge UV-dräkten används. Dräkten blockerar minst 98% av solens UV-strålar, och därför är solskyddskräm inte nödvändig på de ställen på kroppen som dräkten täcker. I tillägg till att ge tryggt och bra solskydd är UV-dräkten ett plagg som sitter bekvämt på barnet, torkar fort och är lätt och elastiskt. Sömmarna är mjuka och UV-dräkten har extra skydd över dragkedjorna så att de inte ska vara obehagliga. UV-dräkten har också en upphöjd krage som ger extra solskydd för halsen och nacken. UV-dräkten har dragkedja fram och en extra, smart dragkedja under, för enkel tillgång vid blöjbyte eller toalettbesök (gäller bara dräkter i storlekarna 3 månader – 2 år)! Dräkten från Banz är väldigt bekväm UV-dräkt som garanterat blir en favorit på stranden eller vid poolen. Barn i Solen har erbjudit UV-kläder från Banz sedan starten 2012, och våra kunders respons är att detta är UV-kläder av hög kvalitet och komfort. Kläderna från Banz är utvecklade i Australien, ett av världens klimat för sol och vatten.

Om Banz UV-drakt - Anchor Turkis og Rosa

Heldräkt med UPF50+ solskydd Torkar fort Väldigt hållbar, och behåller färgerna bra Kliniskt testad Elastisk och bekväm Härlig kombination av rosa och turkos Tillgänglig i storlekar från 3 mnd – 6 år

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.