Hel UV-dräkt Rosa & Gul - Banz Sun Blossom Swimsuit Föregående UV-dräkt rosa och gul - Banz Sun Blossom Swimsuit

Badbyxa för Babysim - Rosa

Out of stock
SKU
5060388116873-0
Badbyxa för babysim - Happy Nappy. Enfärgad rosa.
Prisvinnande badbyxa gjord speciellt för babysim. Badbyxan är producerad i neopren av hög kvalitet, medan den har åtsittande material av nylon / lycra runt lår och midja. Detta bidrar till att badbyxan håller tätt. Vatten och urin släpps igenom materialet, något som är väldigt viktigt för att barnet ska kunna bete sig normalt i vattnet utan att bli för tung. Badbyxan är enkel att rengöra. Den sköljs (tvättas för hand), rullas och är därefter klar att användas igen. Detta är inte en engångs-badbyxa som man ofta får köpa på simskolor här och var, utan en solid badbyxa gjord för babysim.
Enklare rengöring
Även om badbyxan fungerar bra ensam kan den med fördel kombineras med en innerblöja. Innerblöjan kan tvättas i tvättmaskin, och gör rengöringen lite enklare om olyckan skuller vara framme när ni badar.
Mer om innerblöjan >
Komplett lösning
För en ännu enklare lösning erbjuder vi också mjuka inlägg i 25-pack. Dessa används invändigt i innerblöjan. Det geniala med inläggen är att de enkelt tas bort efter babysimmet, och kan spolas ner i tolatten (de är biologiskt nedbrytbara).
Mer om inläggen >
Happy Nappy™ badbyxan är framtagen av Splash About, och är den föredragna badbyxan av 90% av simskolorna i Storbritannien. Den har vunnit flera priser och används i över 25 länder runt om i världen. I tillägg är den utrustad med UPF50+ solskyddsfaktor, något som gör badbyxan perfekt att använda på stranden eller annars i solen också!

Om Badbyxa för babysim - Rosa

Badbyxa gjord speciellt för babysim Håller tätt Släpper igenom vatten och urin Ledande badbyxa inom babysimning Kan kombineras med innerblöja och eventuellt inlägg Handtvättas. Återvändbar. UPF50+ solskydd. Färg: Enfärgad rosa. Originellt namn: Happy Nappy™ - Pink

SPARA 70,00
To Top