Badbyxa för babysim - Little Ducks

Super snygg och bekväm badbyxa för babysimning. Badbyxan / badblöjan är utformad så att den alltid håller tätt under babysimningen. Model Little Ducks.

Badbyxan är speciellt utvecklad för babysimning och är en av de mest bekväma, vackraste och säkraste barnen kan ha under babysimningen. Happy Nappy badblöjor används av simskolor i över 30 länder!

195,00 kr
Finns i lager

Badbyxor för babysim - Storlekar

StorlekÅlderMidjaLår
Small 0–3 md. 34–41 cm 17–22 cm
Medium 3–6 md. 37–44 cm 19–24 cm
Large 6–12 md. 40–47 cm 20–26 cm
X-Large 1–2 år 42–50 cm 22–31 cm
XX-Large 2–3 år 44–52 cm 26–33 cm

Mät barnets midja och lår innan du beställer. Om du är osäker, rekommenderar vi att du går upp en storlek.
Målen baseras på information från tillverkaren.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Bekväm och säker badbyxa

Detta är en väldigt bekväm och säker badbyxa speciellt designad för babysimning av brittiska Splash About. Badbyxan / badblöjan har flera fördelar jämfört med andra badbyxor. Den har bland annat en högre midja vilket gör den säker i förhållande till "olyckor" i vattnet. Dessutom har den en optimerad passform för våra allra minsta. Och som en extra bonus har tyget UPF50+ solskydd, vilket också gör det perfekt som badbyxa på stranden :)

Designad för babysim

Badbyxan / badblöjan är designad för babysimning. Happy Nappy Little Ducks badbyxan är tillverkad i högkvalitativ neopren medan den har tätt nylon / lycra-tyg runt lår och midja. Tyget hjälper till att hålla baddräkten tät under babysimningen. Vatten och urin passerar genom tyget, vilket är mycket viktigt för att barnet ska kunna röra sig normalt i vattnet utan att badbyxan blir för tung.

Simskolans favorit!

Happy Nappy™ badbyxorna är tillverkad av Splash About och är den ledande badbyxan bland över 90% av Storbritanniens simskolor. Den har vunnit flera priser och används av simskolor i över 30 länder runt om i världen.
Dessutom är den utrustad med UPF50+ solskydd, vilket gör badbyxan perfekt även för användning på stranden och annars i solen!

Enkel rengöring

Badbyxan är lätt att rengöra. Den sköljs (tvättas för hand), rullas och är sedan redo att användas igen. Detta är inte en badbyxa för engångsbruk, eller en så kallad "BEBS" eller motsvarande badbyxor som ofta köps på simskolor, utan en robust, hållbar och snygg badbyxa framtagen just för babysim.

Ännu enklare rengöring

Även om badbyxan fungerar bra på egen hand, kan den med fördel kombineras med en innerblöja. Innerblöjan kan tvättas i maskin och gör rengöringen lite lättare om olyckan inträffar när ni badar.
Mer om innerblöjan >

Komplett lösning

För en ännu enklare lösning erbjuder vi också mjuka inlägg i 25-pack. Dessa används inuti i den inre blöjan. Det fantastiska med inläggen är att de lätt tas bort efter babysimningen och kan spolas ner i toaletten (de är biologiskt nedbrytbara).
Mer om innleggene >

Om Badbyxa för Babysim - Little Ducks

  • Badbyxa speciellt framtagen för babysimning
  • Håller tät
  • Låter vatten och urin passera igenom
  • Ledande badbyxor för babysimning
  • Kan kombineras med innerblöjor och eventuella inlägg
  • Handtvätt
  • Återanvändbara
  • UPF50 + solskydd
  • Färg: Ljusrosa och turkos med anka-motiv
  • Originalnamn: Happy Nappy™ - Little Ducks

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.