Baby Banz / Kidz Banz solglasögon - Svarta (Adventure Black)

Klassiska Baby Banz / Kidz Banz solglasögon för barn och baby. Klassisk svart färg.
195,00 kr
Finns i lager
Storleksguide - Baby Banz solglasögon
    0-2 år 2-5 år
Bredd (på insidan) 10,8 cm 11,4 cm
Bredd på glas 4,5 cm 4,9 cm
Höjd på glas 3,4 cm 3,8 cm
Passar för huvudomfång 43-52 cm 48-55 cm
Storlekar baserat på information från leverantör.

Snabb leverans i brevlådan. Endast 49 kr i frakt.

60 dagars öppet köp. Tid till att prova och byta.

10.000 nöjda kunder, både stora och små.

Har du frågor? Kontakta oss!.

Baby Banz solglasögon blev ursprungligen utvecklade i Australien i ett utav världens tuffaste UV-klimat. Solglasögonen har genom tester klarat de allra hårdaste standarderna för solglasögon.

Maximalt skydd

Kategori 3-glasUVB skyddsolglasögon med uva skyddBaby Banz / Kidz Banz-solglasögon ger maximalt (100%) skydd mot solens UVA och UVB-strålar och har i tillägg kategori 3 glas som ger extra skydd mot solens reflektioner från vatten och snö. Den nya versionen utav Baby Banz och Kidz Banz-solglasögon har ett extra skydd över näsan och runt ögonen för att ge maximal komfort.

Bekväma och tåliga

Solglasögonen från Banz är av väldigt hög kvalitet. I tillägg fokuserar Banz mycket på komfort så att barnen inte tar av sig solglasögonen så fort hon eller han tagit på dem. Du kan vara 100% säker på att du skyddar barnets ögon på bästa möjliga sätt när hon eller han har på sig ett par från Banz. Dessutom är solglasögonen väldigt tåliga, och den behagliga stroppen ser till att solglasögonen sitter på ordentligt under aktiv lek. Baby Banz / Kidz Banz-solglasögon är ett säkert val som ger maximalt skydd mot solen.

Klinisk testade

Baby Banz är utvecklade i Australien i samarbete med optiker, och är kliniskt testade under standard AS1067-1990. I Australien har solglasögon från Banz en marknadsandel på över 40%.

CE märkta

CE godkändRetro Banz-solglasögonen är självklart CE-märkta. Att en produkt är försedd med CE-märkning visar att tillverkaren har följt de grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav som återfinns i de EG-direktiv som reglerar detta. Baby Banz solglasögon

Om Baby Banz / Kidz Banz-solglasögon - Svarta (Adventure Black)

100% UV-skydd (UVA och UVB) Kategori 3-solglasögon Extra silikonskydd över näsan för komfort Uppfyller höga standardkrav på solglasögon Utbytbara glas Elastiskt och justerbart band i Velcro® som ger flexibilitet och komfort Bågar gjorda av väldigt hållbar polykarbonat Sportig och smal design CE godkänd

Vad händer om det inte passar?

Att handla kläder och annat till små barn är inte alltid enkelt, och det förstår vi helt och hållet! Det är inte för du får varorna hem du vet om det passar eller ej i form och storlek.
Dessutom är vi själva småbarnsföräldrar och vet att ni kanske inte alltid har tid att prova det du köpte samma dag som det landar i brevlådan.
Därför erbjuder vi en förlängd bytesrätt på 30 dagar, så ni har gott om tid att prova och returnera i fall det inte skulle passa eller falla i smak.

30 dagars öppet köp!
Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med möjlighet att returnera det du köper. Vid retur måste varan vara oanvänd och alla lappar / märken måste finnas kvar. Ta därför inte bort dessa innan barnet har provat det ni har köpt.

Hjälp! Jag hann inte prova innan det hade gått 30 dagars!
Vi säljer mycket till barnfamiljer som ska ut och resa, och vi har en hel del kunder som beställer i sista minuten. Har du otur och varorna inte hinner fram innan ni åker (kom alltid ihåg att beställa tidigt), eller att ni är iväg i mer än 30 dagar, så får ni givetvis byta varorna, såframt de inte är använda. Har det gått över 30 dagar, så kontakta oss innan du returnerar varorna.

Returadress
Varor du önskar att returnera, skickas till:
E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
218 37 Bunkeflostrand

Vänligen packa varorna noggrant (använd gärna originalförpackningen) och bifoga ditt namn och ordernummer.